Studio AHA

Studio AHA is een marketing- & communicatiebureau. We werken voor kleine – en grote bedrijven. We maken werk voor online en print en sinds kort maken wij ook producten. De ‘AHA’ staat daarin voor het magische AHA moment. Iedereen kent dat moment. Het ogenblik waarbij er nieuwe verbindingen worden gelegd. Het moment waarop kennis zich definitief in je brein nestelt en vanaf dan altijd ter beschikking is.

Momenten die je samen met elkaar beleeft wanneer je na een intensieve brainstorm tot een oplossing of strategie komt. Het moment dat de kleurencombinatie voor een design op de goede plek valt.  Of een programmeerdilemma wat ineens zo simpel lijkt dat je, je afvroeg waarom je het eerst zo moeilijk vond en nog eindeloos meer van deze bijzondere momenten.

Bij Studio AHA zijn we altijd opzoek naar deze bijzondere momenten. Het zijn de momenten dat je van de gebaande paden afraakt en nieuwe inzichten hebt verworven.

Dat is Studio AHA; gedreven en op zoek naar innovatieve oplossingen en creatieve veranderingen voor bestaande processen. Originaliteit, intensieve inleving en drang naar technische perfectie voeren daarbij altijd de boventoon.

Hoe we te werk gaan? Lees over onze unieke werkwijze.